Het Styr model brengt mens en organisatie samen

Transparantie, bewegelijkheid en stabiliteit in organisaties zorgt voor meer succes en betrokken medewerkers. Het Styr model maakt de afstemming tussen mens en werk makkelijker en de beloning en waardering transparanter. 

Hybride waarderingsmodel

Het Styr model is een hybride waarderingsmodel dat uniek is in zijn aanpak. Het focust niet alleen op de verwachtingen van de organisatie (het werk dat je mag doen), maar ook op wat mensen willen en kunnen. Hierbij staan het benodigde probleemoplossend vermogen en de talenten en competenties om het werk goed uit te voeren centraal.

Styr model uitgelegd

In deze 3 minuten durende animatie leggen we helder uit hoe het model werkt en hoe je het kunt inzetten binnen jouw organisatie. Elke maand bieden we een kennismakingsessie aan waarin we uitleggen hoe het Styr model toe te passen.

In drie vragen mens en werk hybride waarderen

Met het Styr model bepaal je in drie vragen het benodigde probleemoplossend vermogen, talenten en competenties en daarmee de waardering van mens en werk. De heldere Styr taal helpt om de verschillen makkelijk uit te leggen. Dit voorkomt een hoop frustratie bij medewerkers, managers en HR.

Het Styr model maakt organisaties clear en beslissingen uitlegbaar

Het Styr model laat je anders kijken naar mensen, functies, rollen en teams. Met behulp van het Styr model kun je het gewenste en aanwezige probleemoplossend vermogen van je organisatie, teams en je mensen in beeld brengen. Op basis daarvan kun je gericht en onderbouwd de organisatie verder inrichten en ontwikkelen in de richting van de gekozen strategie. Daarnaast helpt de Styr taal bij het dagelijks oplossen van vraagstukken rondom medewerkers. Zoals een nieuwe vacature opstellen, een effectieve teamsamenstelling bepalen, promotie vraagstukken invullen en talentgericht werken.

Clear company. Connected people.

De Styr filosofie is gebaseerd op helderheid brengen, mensen waarderen en eerlijk belonen voor hun bijdrage aan de organisatie, hun toegevoegde waarde. Samen met Styr geef je mensen heldere doorkijkjes naar hun toekomst en uitgestippelde paden voor persoonlijke groei. Heb je beter zicht op de talenten binnen je organisatie en maak je er optimaal gebruik van. Wat zorgt voor energieke, flexibele en succesvolle organisaties. Alle niveaus van probleemoplossend vermogen zijn nodig voor een effectieve organisatie – van balie tot board. 

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Styr blijft onverminderd strijden voor helderheid en betrokken medewerkers. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.