Styr Academy borgt de investering

Styr Academy heeft alle trainingen in huis om de Styr filosofie te laten werken voor jouw organisatie en er 'clear companies, connected people' van te maken. We leiden HR professionals en managers op om de Styr aanpak succesvol in te zetten binnen hun organisatie. Want alleen wanneer een organisatie zelfstandig met een nieuwe aanpak en tools aan de slag kan ontstaat er duurzaam succes.

Blended learning

Tijdens energieke trainingen, e-learning en workshops, leren wij deelnemers de Styr taal, werken met het Styr model en het gebruiken van onze slimme tooling. Zo leer je probleemoplossend vermogen en talenten in kaart te brengen op individueel-, team- en organisatieniveau. Ook leren we hoe je eenvoudig in drie stappen gevalideerde profielen kunt maken en wat wij verstaan onder waarderen en belonen van toegevoegde waarde.

De Styr Certificering staat voor kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan het professioneel, uniform en ethisch toepassen van de Styr filosofie binnen organisaties. Om dit te waarborgen, stellen wij verschillende certificeringsprogramma's en praktische trainingen beschikbaar voor onze klanten. Op verschillende momenten in het jaar kunnen medewerkers de certificering starten. Kijk bij de specifieke trainingen voor data.

Styr Dock Practitioner Certificering

Na het volgen van deze training heb je kennis van het Styr model en weet je hoe je met behulp van de online Styr Dock in 3 stappen hybride kan waarderen, maatwerk profielen kan opstellen en de Job matrix / Talent matrix van jouw organisatie kan onderhouden. 

Lees meer

Gevalideerde profielen training

In samenwerking met de TMA Academy zorgen we dat je na afronding naast werken met het Styr model ook weet hoe het TMA gedragsmodel werkt.

Lees meer

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Styr blijft onverminderd strijden voor helderheid en betrokken medewerkers. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.