De kracht van Styr

Bij Styr creëren we clear companies en connected people. Onze filosofie en bijpassende oplossingen brengen mens en organisatie samen, maakt de afstemming tussen mens en werk makkelijker en de beloning en waardering transparanter. 

Omarm transparantie

Door het omarmen van de ‘clear company, connected people’ filosofie creëer je helderheid over verwachtingen, weet je beter hoe mensen vanuit hun talent samenwerken en hoe je snel mens en werk op elkaar kunt afstemmen bij veranderde omstandigheden. Op verschillende plekken op deze website vertellen we meer over Styr. Wat je van ons kunt verwachten met ons 4 stappenplan, hoe we je helpen mens en organisatie te ontwikkelen en je mensen eerlijk te waarderen en te belonen. Maar hoe we zijn georganiseerd lees je hier.

Onze organisatie

Styr is opgericht in 2013 door ervaren consultants binnen het HR domein met het hoofdkantoor in Utrecht.
Als Styr organisatie streven wij ernaar om klanten te ondersteunen bij het worden van een clear company met connected people. Dat doen we met gedreven Styr consultants, gecertificeerde partners, het Styr model, de TMA methode en slimme data gedreven tools. 

Borgen van kwaliteit

Daarnaast richten wij ons op het produceren van content om de ontwikkeling van mens en organisatie te bevorderen en eerlijker te belonen. Styr Academy heeft alle trainingen in huis om de Styr filosofie te laten werken binnen jouw organisatie en er een clear company met connected people van te maken. We leiden HR professionals en managers op om de Styr aanpak succesvol in te zetten binnen hun organisatie. Want alleen wanneer een organisatie zelfstandig met een nieuwe aanpak en tools aan de slag kan ontstaat er duurzaam succes.

Dat moet eerlijker, helderder!

Elke, Annemarie en Jan-Kees. De oprichters van Styr kruisten in 2013 elkaars pad. Ze vonden elkaar in één gezamenlijke frustatie: de diffuusheid van functiewaardering in die tijd. Waarom zo ingewikkeld? Als de consultant weg is, snapt niemand het meer. En waarom zo ouderwets belonen? Dat is niet eerlijk en bovendien zijn de systemen star en niet meer van deze tijd. Dat moet eerlijker, helderder! En zo werd Styr geboren. Stuur, in het Deens. Want om te kunnen sturen, moet je helder zijn over verwachtingen en gedrag. 

Styr model®

Samen ontwikkelden Elke, Annemarie en Jan-Kees het innovatieve Styr model. Hiermee wordt een organisatie in een paar stappen een clear company. Met een eigen praktische taal om functies en rollen te verhelderen en eerlijk te waarderen en te belonen. Zo ontstaat er een cultuur van verbinding en betrokkenheid waarin mensen prettig (samen)werken.

Worldwide clearness

Nu, zo’n decennium later, zijn al heel wat organisaties clear companies geworden. In Nederland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Spanje, Griekenland, Verenigde Staten, Brazilië, China en de Nederlandse Antillen. 

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Styr blijft onverminderd strijden voor helderheid en betrokken medewerkers. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.