De kracht van talentgericht organiseren en werken

Mensen zijn het meest waardevol als ze werk doen dat bij ze past. Bij hun drijfveren, talenten, probleemoplossend vermogen en competenties. 

De waarde van talenten ontdekken

Zet mensen in hun kracht en je krijgt betrokken medewerkers, die graag dat ene stapje extra zetten. Omdat ze zich gewaardeerd voelen. Een organisatie die de talenten van zijn medewerkers koestert, heeft een streepje voor. Daar wil je immers graag (blijven) werken. Styr helpt je zo’n gewilde organisatie te worden: een organisatie waarin jij helder hebt wat de unieke talenten van je mensen zijn. En hoe je deze strategisch inzet.  

Wat kun je verwachten

Je mag van ons verwachten, met onze jarenlange ervaring, dat we resultaat boeken op de uitdagingen van jouw organisatie. We adviseren en ondersteunen bij: 

  • Inzicht geven in talenten op team- en organisatieniveau.
  • Teams samenstellen op basis van talenten en competenties.
  • Talentgericht leidinggeven: talenten herkennen, talentgericht  sturen en ontwikkelen.
  • Activeren van het probleemoplossend vermogen en eigenaarschap op individueel, team en organisatieniveau.
  • Plan van aanpak voor talentgericht organiseren en werken.
  • Worden van een clear company met connected people, door helder verwachtingsmanagement en talentgericht werken, nu en in de toekomst.

Heldere resultaten door focus op talent

Talentgericht organiseren en ontwikkelen heeft zoveel meer voordelen voor je organisatie.

1. Betere prestaties

Om talentgericht te kunnen organiseren, laten we je mensen werken vanuit hun drijfveren en talenten. Dat levert beter presterende medewerkers op én een beter presterende organisatie. 

2. Meer inzicht

We geven je management de tools en data om meer inzicht te krijgen in de samenhang van alle beschikbare talenten, probleemoplossend vermogen, drijfveren en competenties. Zowel op individueel als op team- en organisatieniveau. 

3. Succesvolle teams

We helpen je om teams talentgericht aan te sturen. Zo verbeter je onderlinge samenwerking en communicatie. 

4. Unieke recruitment

Welk probleemoplossend vermogen, talent of competentie hebben mensen nodig om binnen je organisatie succesvol te zijn? Als je dat helder hebt, kun je ook gerichter werven en selecteren. Zo krijg je mensen binnen die vanaf dag één prettig samenwerken met de collega’s. 

Onze andere clear oplossingen

Helder over clear organisatiedesign

Wat is de koers, en wat zijn de uitdagingen van de organisatie? Hoe vertaal je dat naar een effectieve verdeling van verantwoordelijkheden en eigenaarschap voor teams, functies, rollen en mensen? Wat voor talent is daarvoor nodig? Met een clear organisatiedesign en gemeenschappelijke taal van Styr wordt dat al snel helder.

Lees meer over deze oplossing

Helder over hybride waarderen en belonen

Wie zich gewaardeerd voelt, heeft meer lol in zijn werk en presteert beter. En daar heeft de organisatie naast betrokken mensen zelf ook veel plezier van!

Lees meer over deze oplossing

''Styr brengt lijn in wat wij bij INNAX mogen, willen en kunnen, waardoor we als team beter presteren en precies het juiste doen”

Algemeen directeur Jörgen Waagenaar

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Styr blijft onverminderd strijden voor helderheid en betrokken medewerkers. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.