Een krachtig netwerk van specialisten

Bij Styr bouwen we samen met onze partners aan clear companies, connected people, met als drijvende kracht de Styr filosofie en digitale samenwerking tussen stakeholders.

Onze partners

Styr maakt in Nederland voor MKB organisaties gebruik van business partners. Deze door Styr gecertificeerde implementatie partners hebben vaak specifieke expertise en belangrijke lokale netwerken. Bovendien vergroten onze partners de reikwijdte en de schaal van onze dienstverlening en houden wij als Styr organisatie focus op het midden en groot bedrijf, contentontwikkeling en innovatie.

Internationaal werken wij in België en Luxemburg samen met business partner Attentia en voor de Nederlandse Antillen met C-Talent. 

Naast Styr implementatie partners werken we nauw samen met The Rewards Collective voor het (her)ontwerpen van secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden en beloningsbeleid. TMA is de samenwerkingspartner voor productinnovatie en is IT Carrier op het gebied van talentgericht organiseren en werken. Delta-N is onze IT-partner voor de (door)ontwikkeling van de Styr dock.

Hieronder zie je een uitsnede uit ons partner netwerk. Klik op het betreffende logo als je meer informatie wenst over de betreffende partner. Enkele van onze partners geven ook aan waarom zij zo trots zijn om partner van Styr te zijn.

“Styr biedt ons een objectieve tool en een heldere taal bij onze opdrachten rond organisatie-ontwerp, talent management, functiewaardering en beloning. Praktisch en modern. Wij hebben Styr echt omarmd en stevig vervlochten in onze aanpak”.

Negentigtien Wouter Verschuur

“ Het Styr model biedt scale-ups en bedrijven met groei ambitie een geweldig framework voor growth. Zowel op het gebied van organisatie-inrichting als transparant waarderen en belonen”.

Bunchmark Irene Oerlemans

“ Met Styr kunnen we onze klanten verder helpen met het waarderen van functies en creëren we inzicht in hun organisatiestructuur. Bovendien biedt Styr meer dan dat wat we op de Belgische markt gewoon zijn en kijken we nu ook naar de functie én de mens achter de functie. Uniek in België! ”

Attentia Anouk van Gils

“Styr biedt ons een heldere taal om strategisch talentmanagement te implementeren en op een moderne manier te belonen. De praktische en slimme tools geven organisaties zelf de mogelijkheid om het probleemoplossend vermogen en de talenten van hun medewerkers te activeren en af te stemmen op de strategie van de organisatie”.

HDLG Jan-Pieter van Leeuwen

“ Organisaties kiezen voor Reflective & Styr omdat ze op een mensgerichte manier betere bedrijfsresultanten willen halen. People Performance noemen we dat. No-nonsense, data gedreven en een leuke samenwerking staat centraal ”.

Reflective Stijn Staz

Interesse om Styr Certified Consultant te worden?

Voor Nederland zijn wij altijd op zoek naar (zelfstandig) professionals met kennis en ervaring op het  gebied van organisatiedesign, waarderen & belonen en/of talentmanagement. Graag nodigen we je uit om kennis te maken met Styr. Meld je aan via ons formulier of bel ons.

Meld je aan

Informeer om Styr Business Partner te worden

Wij zijn buiten Nederland, België en de Nederlandse Antillen op zoek naar implementatie partners (bedrijven) die dezelfde primaire strategische doelen nastreven als wij, organisaties transformeren naar clear companies. Heb je interesse en wil je meer weten meld je dan aan via ons formulier of bel ons. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor samenwerking.

Meld je aan

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.