Styr geeft je organisatie een clear design

Als organisatie heb je ambities. Om die te realiseren, heb je de juiste mensen nodig. Met het juiste probleemoplossend vermogen en eigenaarschap. Passend bij de uitdagingen van hun individuele werkzaamheden én die van de organisatie. Dat sluitend krijgen, is een hele puzzel.

Een wendbare organisatie waar mensen zich thuis voelen

Om te beginnen kijken we naar de inrichting van je organisatie. Staat het stevig genoeg voor de uitdagingen die op je afkomen? Zijn de verwachtingen helder voor de mensen? Hebben we het benodigde talent goed op het netvlies? Is dit nog wel het huis waar moderne medewerkers zich thuis voelen? Styr geeft je organisatie een clear design. We maken er een clear company van. We schetsen heldere doorkijkjes naar de toekomst, helpen met de inrichting en zetten paden uit voor organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. Het resultaat? Een wendbare omgeving waarin iedereen weet waar hij aan toe is. Waarin managers talent herkennen en richting geven. Waarin mensen zicht hebben hoe ze door kunnen groeien, en daarom betrokkener en  productiever zijn. Ofwel: een mens én een organisatie met een helder zicht op morgen.

Wat kun je verwachten

Elke organisatie heeft andere doelen en uitgangspunten. Daarom is de context heel bepalend voor de opzet van een organisatiestructuur. Wij gebruiken dit dan ook altijd als startpunt voor een clear design.

  • Strategische herziening van de organisatie, functie en rollen design, afgestemd op zowel de huidige en toekomstige behoeften als de gewenste en beschikbare talenten.
  • Gevalideerde profielen om maatwerk job families en/of ontwikkelpaden te maken.
  • Heldere verwachtingen voor senior management (huidige rollen vs toekomstige rollen).
  • Aanpak voor talentgericht organiseren en werken, waarbij elk individu wordt ingezet op basis van zijn of haar unieke talenten.
  • Zeker stellen dat het nieuwe organisatiedesign duurzaam is, afgestemd op de lange termijn ambities en voldoende wendbaar.
  • Worden van een Clear Company door helder verwachtingsmanagement en snelle verbindingen, waarbij mensen ingezet worden op hun probleemoplossend vermogen en talent.

Heldere resultaten door clear organisatiedesign

Het organisatiedesign van Styr is wezenlijk anders dan bij andere consultancybureaus. Dat zie je terug in de resultaten.

1. Toekomstgerichte en wendbaar organisatiedesign

Welk probleemoplossend vermogen, talenten en competenties moeten je mensen hebben om de ambities van de organisatie waar te maken? Wat betekent dit voor functies, rollen en het inrichten van je organisatie? Styr heldert het voor je op, geeft inzicht in de gap en geeft borging voor de lange termijn. Met de Styr taal kun je zelf blijvend wendbaar organiseren. 

2. Heldere functies en rollen, betere prestaties

In een clear company zijn de verwachtingen helder: wat mag je, wat wil je, wat kun je? Helderheid over functies en rollen levert beter presterende medewerkers op én een beter presterende organisatie maar ook snellere en effectieve beslissingen. 

3. Helder inzicht in senior management rollen

Heldere verwachtingen voor senior management om de gevraagde toegevoegde waarde te leveren, nu en in de toekomst. 

4. Connected people

Elk mens heeft toegevoegde waarde. Als individu of binnen een team. Een clear organisatiedesign zorgt voor heldere verwachtingen en mensen die ingezet worden op hun probleemoplossend vermogen en talenten. Heldere doorkijkjes hoe ze verder kunnen groeien en daarmee nóg meer van waarde worden. Dat levert betrokken medewerkers op. 

Onze andere clear oplossingen

Helder over hybride waarderen en belonen

Wie zich gewaardeerd voelt, heeft meer lol in zijn werk en presteert beter. En daar heeft de organisatie naast betrokken mensen zelf ook veel plezier van!

Leer meer over deze oplossing

Helder over talentgericht organiseren en werken

De talenten en competenties van je mensen bepalen het succes van jouw organisatie. Wat zijn die en hoe benut je ze? Dat maken we graag helder voor je met onze duidelijke aanpak!

Leer meer over deze oplossing

''Styr brengt lijn in wat wij bij INNAX mogen, willen en kunnen, waardoor we als team beter presteren en precies het juiste doen”

Algemeen directeur Jörgen Waagenaar

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Styr blijft onverminderd strijden voor helderheid en betrokken medewerkers. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.