Praktische tooling voor borging en structuur

Na het inrichten van een heldere organisatie en het vaststellen van jobs en talenten is het zaak om bij de uitrol alle wensen te borgen. Daarbij maken we gebruik van een aantal tools die de kwaliteit van het project waarborgen en de uitkomst duurzaam maakt.

Styr Dock

De Styr Dock is speciaal ontwikkeld voor organisaties die het Styr model gebruiken voor organisatiedesign en waarderen en belonen van toegevoegde waarde.  Het is een praktische online tool om zelf helderheid te creëren over verwachtingen en het belonen van toegevoegde waarde.

De kracht van Styr Dock

  • Een organisatiedesign en ontwikkel tool die inzicht geeft in wat de organisatie in huis heeft en wat er nodig is aan functies, rollen en mensen om de ambitie en strategie van de organisatie te realiseren.
  • Een tool om snel gevalideerde profielen en maatwerk loopbaanpaden mee vorm te geven en onderhouden.
  • Praktisch hulp om een Job matrix (visualisatie van de organisatiestructuur met alle functies, rollen, loopbaanpaden en salarisstructuur) mee vorm te geven en zelf te onderhouden.
  • Dock voor koppeling met Talent Management Systeem (TMA), e-learning en andere HR tools en apps.

Talent Management Systeem (TMS)

Een organisatie die het probleemoplossend vermogen en de talenten van zijn medewerkers koestert, heeft een streepje voor. Daar wil je immers graag (blijven) werken. Met Styr, de TMA methode en het bijbehorende Talent Management Systeem, activeer je het probleemoplossend vermogen, de talenten en competenties op individueel, team en organisatieniveau. Zo helpt Styr je zo’n gewilde organisatie te worden: een organisatie waarin jij helder hebt wat de unieke talenten van je mensen zijn. En hoe je deze strategisch inzet.  

De kracht van TMS

  • Alles in 1 Talent Management Systeem voor clear companies die talentgericht (gaan) werken.
  • Gebaseerd op het Styr model en de TMA methode.
  • Talent Motivatie Analyse uitkomst die medewerkers zicht geeft op hun drijfveren, talenten, competentie potentieel en cognitieve capaciteiten.
  • De mogelijkheid om met de talent data van medewerkers en gevalideerde profielen, mens en werk continue op elkaar af te stemmen, teams samen te stellen, een organisatie wendbaar in te richten en te ontwikkelen.

''Vanaf het eerste begin was Styr en Van Hessen een prima match. We werken sinds het begin met het Styr model. Inmiddels is ons bedrijf 5000 medewerkers groot en internationaal opererend. Wij zullen het Styr-model over al onze onderdelen uitrollen.''

CHRO Leendert Klink

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Styr blijft onverminderd strijden voor helderheid en betrokken medewerkers. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.